Forrás: www.matrixdrops.com/...matrix-drops/elektroszmog-vedelem-mm-...-md-vel

A Matrix Drops Kft. MM logóval ellátott elektroszmog protektora hathatós segítség az elektroszmog védelemben. A 869. számú Matrix Drops készítmény pedig képes visszaállítani az elektroszmog okozta információzavarokat a szervezetben.

Az elektroszmog, az elektromos berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás. A kutatások azt bizonyítják, hogy a mobiltelefon-használóknál nagyobb az agydaganat kialakulásának valószínűsége. Bárki megtapasztalhatja, amikor huzamosabb ideig telefonál mobil telefonkészülékével, hogy nemcsak a fülünk, hanem akár a fejünk is felmelegszik, izzad a keletkezett hőtől. A sugárzások legjelentősebb élettani hatása a dielektromos fűtés (ezen az elven működik például a mikrohullámú sütő is).

Köztudott, hogy a szervezetünk sejtjei elektromágneses irányítás alatt állnak.
A természetben jelen lévő 0.1 – 100 Hz frekvenciasávba eső elektromágneses hullámok szabályozzák a testben végbemenő biológiai és kémiai folyamatokat. Ebben a tartományban mozgó hullámokat hoznak létre a viharok, földrengések vagy a Föld mágneses tere. A háztartási gépek szintén ilyen frekvenciájú elektromágneses hullámokat keltenek.


Szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira, gondoljunk csak a fronthatások által okozott rossz közérzetre, vagy az időjárástól függő hangulatváltozásokra, melyek magyarázata a légköri elektromosság változásaiban és intenzitásában keresendőek.

Egy újszerű felfogás, hozzáállás és gondolkodásmód vált szükségessé.
Világunkban rohamosan nő a felállított adótornyok és sugárzó elektromos berendezések száma. Ezzel párhuzamosan pedig megnőtt a diszharmonikus erőterek mennyisége is.


A káros sugárzás elleni védelmek szükségessége a halmozott gondok miatt indokolttá és halaszthatatlanná vált!

Térharmonizációs MM protektorral és a 869. Matrix Drops készítményünkkel a szervezetünk terei ismét harmonizálódhatnak, és gondtalan élvezőivé válhatunk korszerű technikai berendezéseinknek.


A Matrix Drops Kft. MM elektroszmog védelme hatásosan csillapítja a következő sugárzásokat:
  • Alacsony frekvenciájú mágneses terek
  • Magas frekvenciájú elektromágneses mezők (RF)
  • Elektromos mezők (LF)
A készülékek minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek az Andrológiai Egészségügyi Kutató és Szolgáltató KFT. által.

Forrás: www.matrixdrops.com/hu/hirek-matrix-drops/elektroszmog-vedelem-mm-protektorokkal-es-869-md-vel