Sokan vágynak sikerre, boldogságra, gazdagságra, bőségre, kincset érő fizikai jóllétre. Mindez valóra válhat, ha van Önben egy eltántoríthatatlan vágy a testi-lelki-szellemi harmóniájának megszólaltatására és működtetésére. A Matrix Drops segít azokon a buktatókon átlendíteni bennünket, amelyekkel eddig nem voltunk képesek egyedül megbirkózni.

Mi a Matrix Drops Computer (MDC)?
Egy szerkezet, ami megmutatja, hogy milyen gondolatok és érzelmek munkálkodnak bennünk, és elárulja, hogy milyen a lelkünk.

Hogyan működik?
Egy gép sokkal többet érzékel, mint mi. Például egy sötét szobában mit lát az ember, és mit lát egy éjjellátó kamera? Az emberi fül nem hallja a 20 kHz fölötti hangokat, de egy gép igen. A mai modern szerkezetek (mobiltelefon, digitális fényképezőgépek, kamerák, stb.) már a kvantumfizika elvén működnek, és az atomnál sokkal kisebb részecskéket is érzékelnek, illetve rögzítenek.
Az emberi szervezetet 108 elem (hidrogén, szén, magnézium, kalcium, stb.) építi fel, és ha ebből bármelyik meggyengül vagy túlműködik, az rögtön megmutatkozik az illető lelkében és gondolataiban is. A MDC az elemek arányát érzékeli, és ebből von le következtetéseket.

Mire jó mindez?
Egyesek a földsugárzások káros mellékhatásaitól, mások a helytelen táplálkozástól, mesterséges ételektől vagy az élvezeti szerek túlzott fogyasztásától, ezerszeresen megsokszorozódott érzelmi stressztől, természetellenes környezettől, szintetikus ruháktól, a levegő szennyezettségétől vagy statikus elektromosságtól megzavarva: fizikai-, energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellem testeik (továbbiakban: testeink) különböző szintjein sérültek.
A MDC képes feltárni az erényeinket képező pozitív alkati tulajdonságainkat, valamint a fent említett okok miatt azok torzulásait. Mindenki számára egyéni ajánlást javasol, milyen Matrix Drops információk képesek a különböző sérüléseket, torzulásokat visszarendezni „testeinkben”.

A Matrix Drops Computer felismeri, a Matrix Drops pedig legyőzi az embert gyengítő negatív tulajdonságokat!

A jól megválasztott Matrix Drops kijavítja a szervezetünkben meghibásodott, elhangolódott részeket. Több mint 1.500 Matrix Drops információjából és azok kombinációiból képes a computer választani. Egy perc mérési idő alatt nyolc millió adatot hív le a mért személyről, majd kiválasztja a számára szükséges korrigáló információkat. A feltárt nemkívánatos tulajdonságok, a Matrix Drops-al uralhatóvá válnak. A negatív tulajdonságainkat letehetjük, a kívánt pozitív tulajdonságainkat megerősíthetjük. A lelki gondok testben történő levetülését megelőzhetjük a Matrix Drops segítségével.

A húsz éves fejlesztési szakaszban több ezer ember döntött a Matrix Drops mellett. Figyelemre méltó tény: körükben a depresszió, a rák és a krónikus problémák előfordulási aránya 1 ezrelék alá csökkent.

A problémák és a gondok nem csupán időszakosan, hanem végérvényesen eltűnnek. A felszabadult energiáink pedig rendelkezésünkre állnak céljaink, álmaink megvalósításához.

Azok az igényes és önmagukat szerető, testüket, lelküket, szellemüket óvó emberek, akik számára a prevenció – vagyis a korai felismerés – jelenti, a hosszú és boldog élet zálogát, azok időben tudnak tenni azért, hogy testmezőik egy-egy zavara következtében soha ne jöjjön létre elváltozás.

Mit ígér a Matrix Drops? Egy komoly életminőségbeli javulást!

Amennyiben szeretné megtudni, milyen lehetőségeket kínálnak az Ön számára a Matrix Drops-ok, örömmel állok rendelkezésére egy computeres felmérés keretén belül.

Forrás: www.matrixdrops.com

Megnevezés Időtartam Ár
MDC mérés és tanácsadás 45-50 perc 15 000 Ft
Matrix Drops Quintessence (10 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (50 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (500 ml) - 35 000 Ft /üveg

Áraink bruttó árak és 0% ÁFA-t tartalmaznak.