A Matrix Drops termékcsalád a test, lélek és szellem harmonizálására kifejlesztett kvantumfizikai készítmény.

Kovács-Magyar András a következőképpen fogalmaz a cseppeket illetően:
"A Matrix Drops-ok szabadon átadják a tökéletes információkat a ”hét testünk” mindegyikének, és a szervezetünkben esetlegesen meghibásodott, elhangolódott elemeknek. Hasonló dolog megy végbe akkor is, amikor egy computert frissítünk.

A tökéletes elemi információk, tökéletes viselkedést indikálnak bennünk. Mindezt a ”láthatatlan testeink”, érzéseink, energia elakadásaink oldódásában, gondolkodásunk, kapcsolataink megnyugvásában tapasztalhatjuk meg.

Ma már lehetséges Matrix Drops Computerrel a szemmel láthatatlan „testeink” vizsgálata, feltérképezése. Detektáljuk a ”testeink” magnetikus, elektromos és foton kisugárzását. A computer megjelöli a számunkra szükséges információkat tároló Matrix Drops cseppeket. Jelenleg, több mint 1.500 féle információ oktávjaiból képes a computer választani. Egy perc - mérési idő - alatt nyolcmillió információt hív le a mért személyről, majd kiválasztja a számára szükséges korrigáló információkat, melyeket számokkal jelöl meg. A computer kezelője ezeket a Matrix Drops cseppeket ajánlja.
"

Forrás: www.matrixdrops.com

Napjainkban elfogadott tény az, hogy a psziché, azaz a lélek, hatással van a szomára, a testre. Az orvostudomány ezt pszcihoszomatikának nevezi. A pszichoszomatikus betegségek a lelki torzulásokból bekövetkezett testi elváltozások. Ha időben, még fizikailag nem mérhető állapotban felismerjük és harmonizáljuk a lelki blokkokat, akkor megelőzhetőek a psziché okozta megbetegedések.

A Matrix Dropsok segítségével könnyebben túlléphetünk lelki megrázkódtatásokon.

Amennyiben szeretné megtudni, milyen lehetőségeket kínálnak az Ön számára a Matrix Drops-ok, örömmál állok a rendelkezésére egy computeres felmérés keretén belül.

Megnevezés Időtartam Ár
MDC mérés és tanácsadás 45-50 perc 15 000 Ft
Matrix Drops Quintessence (10 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (50 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (500 ml) - 35 000 Ft /üveg

Áraink bruttó árak és 0% ÁFA-t tartalmaznak.