Atomvillanás az ember holografikus feltérképezésében. Az elme és a test kvantumfizikai jelzéseinek megfejtése.

Fizikai testünk gondjai gyakran a szemmel láthatatlan étertesteink levetülései. A láthatatlan világaink feltárásában segít a Matrix Drops Computer (MDC), amely világosan elénk tárja problémáinkat, létezésünk különböző: energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellemsíkjain.

Magasabb síkokon az ember csak akkor képes visszabillenni a teljes egyensúlyi állapotába, ha megtalálja és megérti a problémái keletkezésének okát, és belátásával képes a gondjait előidéző dolgokon változtatni. Ebben segítséget nyújt a Matrix Drops, ami a tökéletes tisztaságú elemi információval képes arra, hogy visszahangolja étertesteinket. Minőségi élet elérésében a tünetmentesség csupán az első lépést jelenti, amit később egy tudatos életvitel követ.

A szükséges változtatásokat a Matrix Drops Protokoll (MDP) tartalmazza:

Amennyiben az egyén életében a minőségi fejlődés megáll, megreked, a mennyiségi változás felé tolja el a programját. Ez a sejtek szintjén „túltermelést” idézhet elő.

Ajánlott táplálkozás: glutén, tej, tojásfehérje, szója, margarin, cukor, szénsavas italok, hormonokkal és antibiotikumokkal kezelt állatok húsának kihagyása az étrendből. Kerüljük a transzzsírokat, az olajban sült ételeket.

Káros kemikáliák, valamint a szervezetben felhalmozódott sugárzó anyagok, nehézfémek okozta információzavarok visszaállítása Matrix Drops-al.

Az oltások következtében sokan úgy érzik, sérül az autonómiájuk. Az így keletkezett információzavarokat a Matrix Drops Computer felismeri, és a Computer által javasolt Matrix Drops-ok képesek korrigálni.

Földsugárzás mérés otthonunkban és munkahelyünkön.

Az életünket folyamatosan tökéletesíthetjük, aminek elengedhetetlen feltétele, hogy a környezetet összhangba hozzuk szervezetünkkel. Érzékeny energiatesteinket károsító geopatikus tényezők: Hartmann zónák és földalatti vízerek feltérképezése és azok elkerülése.

Lelki töltődés a természet erejével, igaz eszmékkel, különleges utazásokkal és világjárással.

„A környezetben lévő zavaró entitások feltárása, azok továbbsegítése.”

Az aurában felismerhetőek a különböző információzavarok. A tudomány árnyékszemélyiségnek nevezi az emberhez kötődő szellemeket, mi a kvantumfizika nyelvén entitásként jelöljük.

A földből és a csillagokból kisugárzó energiákat a Fourier-sorral elemezték. Ezt az analógiás módszert használja az MDC, az emberi szervezetet felépítő 108 elem vizsgálata során. Így érzékelhetőek az energiák-, érzelmek-, gondolatok-, kapcsolatok-, lélek- és szellemzavarai.

Különleges fényviszonyoknál a Föld auráját szivárvány formájában szabad szemmel is láthatjuk. Ezzel szemben a modern technikai berendezéseknek nincs szükségük speciális fényviszonyokra, mert érzékelik az ember aurájának elektromágneses terét, foton kisugárzását.

A Mengyelejev-féle periódusos rendszer alapján, a testünket felépítő 108 elem lelki és szellemi üzeneteinek megfejtése Matrix Drops Computerrel, a tudatossági szintjeinknek és életstációinknak megfelelően.

A világmindenség létrejöttekor a teremtő szándéka következtében az információk és az energiák besűrűsödtek, majd testet öltöttek. Többféle elemi részecske keletkezett, amik egyenként megmutatták magukat, külső-belső tulajdonságaikat.
Így alakultak ki az ásványok, a féldrága- és drágakövek. Valamennyi elemi részecske sajátos elemi tulajdonsággal rendelkezik. Később az ásványok összerendeződése folytán egyszerű élőlények, növények és állatok jelentek meg.
Minél több ásvány információját foglalták magukba a teremtett lények, egyre bonyolultabb élőlények keletkeztek az összetettségüknél fogva.

A fejlettségi fok csúcsán az ember áll, mindannyian 108 elem parányi részecskéinek rendszerét foglaljuk magunkba. Természetesen ennek köszönhetően, valamennyi elem tulajdonságait és azok végtelen kombinációit birtokoljuk. Ám mint minden bonyolult rendszer magában hordozza a meghibásodás lehetőségét!
Elengedhetetlenül szükséges az emberi szervezetben fellépő hibák elhárításánál a bennünket alkotó elemek tulajdonságainak ismerete.

Az emberi lényt felépítő 108 elemnek, 108 testi és lelki alaptulajdonsága van, valamint ezek kombinációi. Az ókori misztikusok az elemek lelki tulajdonságainak könnyebb felismerése érdekében 180 Istenalakot formáltak. Ezzel példázták, és tettek felismerhetővé egy-egy jellemet, alkatot, karaktert. Az elemek zavara leképződhet a testünk hét szintje közül bármelyikre: fizikai-, energia-, érzelmi-, gondolati-, kapcsolati-, lelki- és szellem szintre. Ezek pedig kölcsönösen oda-vissza hatnak egymásra. A rendezettség csak valamennyi szint együttes visszarendezésével érhető el.
Egy példával: a lelki zavarok előidézhetnek testi, és más energetikai problémákat is testmezőinkben. Buddha tanításaiban a 108 emberi tulajdonságra hívta fel a figyelmet, mivel ezek gúzsba köthetik lényünket. Jézus szintén a lelki- és szellemi világok ismereteinek fontosságára, majd azok megoldására figyelmezteti az embert példabeszédeiben.
A hazugságok tehetetlenséget, örvényeket hozhatnak létre a lényünkben, az igazságok felszabadítanak bennünket. Az elemi igazságok tökéletesen működnek, míg az elemi torzulások problémákat, gondokat szülnek. Megoldások a felismerésekben, valamint a tökéletes elemi mintákra való ráhangolódásban rejlenek. Ennek érdekében a bennünket alkotó 108 elem információját hívhatjuk segítségül.
A Matrix Dropsokban ezek az elemi információk lettek tárolva külön-külön és változatos kombinációkban.

Az első generációs telefonok, fényképezőgépek, kamerák fizikai módszerek alapján működtek. A mai készülékek már kvantumfizikai elvek alapján közvetítik a hangokat, illetve a képeket.
Lényegük: minden hangot, képet Fourier függvényekké alakítanak át a jel felvitelekor, majd a matematikai függvények a célállomáson hanggá, képpé alakulnak vissza.

A Matrix Drops Computer olyan mérőműszer, amellyel feltárhatók a testi és lelki információzavarok. A természetben előforduló, ásványokból nyer Matrix Drops készítmények pedig képesek az információzavart megoldani.

Megnevezés Időtartam Ár
MDC mérés és tanácsadás 45-50 perc 15 000 Ft
Matrix Drops Quintessence (10 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (50 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (500 ml) - 35 000 Ft /üveg

Áraink bruttó árak és 0% ÁFA-t tartalmaznak.