Forrás: http://www.matrixdrops.com/.../novenyvedelem-...-matrix-drops-keszitmenyekkel

NÖVÉNYVÉDELEM VEGYSZEREK NÉLKÜL - MATRIX DROPS KÉSZÍTMÉNYEKKEL

A világon szinte minden természetrajongó nehezményezi, hogy a növényvédő szerek kijutnak a természetbe, bekerülnek az ökorendszerekbe, a természetes vizekbe, az ivóvízbe, illetve az élelmiszerekbe. Mindezek nagyon komoly kockázatot jelentenek az emberek és más élőlények egészsége szempontjából. Az élelmiszertermeléskor pedig halaszthatatlanul tovább kell csökkentenünk a függőségünket a kemikáliáktól.

Kovács-Magyar Ildikó és Kovács-Magyar András több évtizedes kutatómunka gyümölcseként ajándékozzák meg az érdeklődőket egy új termékcsaláddal, amely az emberek és az állatok, érzelmi- és lelki gondjainak megoldásában kivételesen szép eredményeket hozott az elmúlt évek során.

A természet csodáit alkotó növények, tiszta elemi valójának sérülései következtében – savas esők, talajban történő nyomelem megkötődések a műtrágyázások, a kertészkedés iparosodás felé történő elmozdulása… -, egyre fogékonyabbá válnak a növények a betegségekre, gombákra, kártevőkre.

A növényeket védő energia burok (aura) meggyengülése biotenzorral mérhető. Matrix Drops készítményekkel a növényeket képesek vagyunk olyan érzelmi egyensúlyba hozni, hogy azok energia burka többszörösére nő.

A Matrix Drops készítményt tiszta vízhez adjuk nagy hígításban, majd ezzel a tiszta, mérgek és vegyszerek nélküli elixírrel permetezzük be a növényeket.

Ismeretes, hogy a gombák és egyéb kártevők főként ott jelennek meg, ahol érzékelik a növények valamilyen gyengeségét. Lehet ez nyomelem, ásványi elem vagy akár érzelemhiány is a környezetben. Kovács-Magyar Ildikó és Kovács-Magyar András különböző információkat tartalmazó Matrix Drops készítményeket dolgoztak ki a tavaszi és az őszi lemosó permetezéshez.

A tavaszi fagyok idején lehetséges megnövelni a növények belső, melegítő erejét, valamint a nyári hőgutára előre fel lehet készíteni őket. Egyéb más megelőzésre: aszály, belvizek esetén, virágkötés hatékonyságának növelése, kártevők elriasztása és a növények megerősítése, hogy a gombákkal szemben ellenállóbbak legyenek.

A kifejlesztett új kvintesszenciáknak köszönhetően a növények megerősödnek, visszanyerik életkedvüket. Ez persze nemcsak a növényeknek okoz nagy örömet, hanem a természetrajongóknak, kertészeknek szintén.

A gyermekek és a kifinomult érzékenységgel megáldott emberek sok esetben szabad szemmel látják, esetleg kézzel érzékelik, míg mások biotenzorral mérik a növényeik auranövekedését.

A kertekben, udvarokban és az ültetvényeken érezhető a növények energiaburkainak simogató közelsége. Ezeken a helyeken megnyugszanak a háziállatok, odasereglenek a környék madarai. Otthonaikba hazatérő házigazdák és a családtagjaik pedig olyan érzésekről számolnak be, mintha növényeik egy súlyt vennének le róluk.

Nem kell sokáig várni, már az első évben jelentős változásokat tapasztalhatunk kertünkben. Néhol a szomszéd kertek, vagy a környező területek súlyos kártevő fertőzöttsége miatt még esetenként felüthetik fejüket betolakodók. Azonban még ilyen helyeken is két-három év leforgását követően, olyan erőre tesznek szert szeretett növényeink, hogy többé már nem lesznek képesek kárt tenni bennük a paraziták.

Kívánunk Önöknek sok sikert és örömet a növényeik szolgálatában!
A dicséret elsősorban mindig azokat a gazdákat illeti, akik jó szándékkal és pozitív elképzelésekkel tervezik a jövőt, ami nem nélkülözheti a csodálatos és egészséges növénykultúrát sem. A Matrix Drops ebben a holografikus elképzelésben kíván segítséget nyújtani, sajátos és egyedülálló módon.

Az alább felsorolt Matrix Drops készítmények többnyire komplex információkat hordozó termékek.

Matrix Drops készítmények a növények és méhek szolgálatában:

2001 MDTalajsegítő és auraerősítő - valamennyi Matrix Drops készítménnyel javaslat együtt alkalmazni
2002 MDKártevők elriasztása - energianöveléssel - hetente
2003 MDKártevők elriasztása – energianöveléssel - havonta egyszer
2004 MDGombás fertőzések esetén és megelőzésre egyaránt - hetente
2005 MDGombás fertőzések esetén és megelőzésre egyaránt - havonta egyszer
2006 MDNövények növekedési gondja esetén - hetente
2007 MDNövények növekedési gondja esetén - havonta egyszer
2008 MDSérülések esetén – az esetek súlyosságától függően
2009 MDNagy napsütés, hőguta veszélye esetén
2010 MDTavaszi fagyok, hidegfront betörés előtt
2011 MDSok eső, belvíz, túllocsolás miatt, vízben álló növények megsegítésére - hetente
2012 MDBánatszer - gazda távolléte esetén hetente (elsősorban a szobanövények sínylik meg a tulajdonosok távollétét)
2013 MDTéli - tavaszi lemosóként
2015 MDVirágkötés elősegítésére
2016 MDHársfákra hetente
2017 MDKaktuszokra hetente
2018 MDFűre hetente
2019 MDMéheknél lehetőség szerint naponta - eleinte hígítatlan állapotban, majd később hígítva alkalmazható
2020 MDMéheknél havonta egyszer - lehetőség szerint eleinte hígítatlan állapotban, majd később hígítva alkalmazható

Dózis: A hetente jelzett MD szükség esetén naponta is alkalmazható.
A Matrix Drops készítményeket nem lehet túladagolni!

Javaslat:
Különös figyelemmel kell lenni, a permetezőeszköz és a permetezővíz tisztaságára!
A permetezővíz mennyiségek növekedésével, jelentősen csökken – arányosan - a szükséges MD mennyisége.

1l vízhez5ml (kb. két kupaknyi mennyiség) MD
10l vízhez15ml (kb.1/3 üvegnyi mennyiség) MD
100l vízhez50ml (1 üvegnyi mennyiség) MD
1000l vízhez250ml (negyed liternyi mennyiség) MD
2000l vízhez500ml (fél liternyi mennyiség) MD

Forrás: www.matrixdrops.com/hirek-matrix-drops/novenyvedelem-vegyszerek-nelkul-matrix-drops-keszitmenyekkel