A világon mindent elemi részecskék építenek fel, egyszerű élőlényeket, növényeket, állatokat és az embert is. Mivel az ásványok az információk és energiák összesűrűsödésével jöttek létre, többdimenziós, testi és lelki tulajdonságaik vannak.

Az ember az őt alkotó 108 elem valamennyi tulajdonságait és azok végtelen kombinációit birtokolja.


Minden elemnek, ásványnak és vegyületnek megvannak a rá jellemző speciális viselkedési mintái. Ezek a minták hologramszerűen vannak jelen, és hatással vannak mindazokra, melyeket felépítenek. Így megtudhatjuk, hogy a fizikai, kémiai elemi tulajdonságokon túl, milyen lelki attitűdjei és szellemi üzenetei vannak az elemi részecskéknek.


A Matrix Dropsokban ezek a tiszta elemi információk kerültek tárolásra hologramok formájában. Ha ezekből a mátrixokból, néhány csöppet beveszünk, segítenek egy-egy érzelmi, gondolati elakadásban, és inspirálnak bennünket a változtatásra.

A Matrix Drops Computer felismeri, a Matrix Dropsok pedig legyőzik a bennünket gyengítő negatív tulajdonságokat.

Ha szeretné megtudni, melyek azok az energia-, érzelmi-, gondolati-, kapcsolati-, lelki- és szellemi blokkok, melyek disszonanciát keltenek Önben, szívesen várom egy tanácsadás keretén belül.

Megnevezés Időtartam Ár
MDC mérés és tanácsadás 45-50 perc 15 000 Ft
Matrix Drops Quintessence (10 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (50 ml) - 4 340 Ft /üveg
Matrix Drops Quintessence (500 ml) - 35 000 Ft /üveg

Áraink bruttó árak és 0% ÁFA-t tartalmaznak.