Mindenki képes megtalálni Önmagát és felfedezni az énjében rejlő csodákat!

Minden értelmes ember képes elsajátítani azokat az új ismereteket, melyek a XXI. században szükségesek a sikeres és egészséges életéhez.

Több olyan tény és körülmény ismert, amit nem lehet tudományosan megmagyarázni, tényszerűsíteni, a józanész szerint teoretizálni. Mik ezek: mágikus hatalmak, természetfeletti erők?

Kovács - Magyar András Szellemi Iskolájában megismerhetnek és elsajátíthatnak egyedülálló öntudatfejlesztő módszereket és titkokat.

Hogyan bánjon érzelmeivel, gondolataival, fizikai testével, energiáival és a misztikus - láthatatlan- világokkal? E kérdésekre is választ kap az előadások során.

Bepillantást nyerhet: ősi filozófiákba, energetikai-, lelki-, szellemi jelenségekbe.

I-II. kurzusok témái:

- Kvantumfizikai ismeretek – a bioenergetika működési rendszere.
- Az új univerzális emberi modell és a holografikus analógiája.
- Mérővessző és az inga használata, földsugárzások és aurák mérése.
- Láthatatlan világaink érzékelése, energiák közvetítése.
- Információs tereink, érzékleteink mérése ingával és a Matrix Drops Computerrel.
- Az energiazavaraink okai, külső- és belső tényezői, az energiamezőkben történő eligazodás.
- A káros földsugárzások okozta megbetegedések feltárása és megoldása.
- Az aura ismeretei és annak harmonizálása, energiablokkok megszüntetése bioenergiával és a csodálatos Matrix Drops készítményekkel.


A Szellemi Iskolában valamennyien személyes tapasztalatokkal bővülnek a részünket képező világainkról, amik mindaddig elbánnak velünk és titokzatosak, amíg meg nem ismerjük szabályaikat. Saját energetikánkról és szellemiségünkről többet kell tudnunk ahhoz, hogy a gondjaink végleg megoldódjanak.

Életkortól függetlenül hasznos eligazodást kapunk, amit mindannyian gyakorlatra válthatunk egyéni, családi, társasági, valamint a közösségi életünkben. Aki az egyéves képzés során jeleskedik, annak szűk körben, további exkluzív tanulmányokra van lehetősége.

Gyakorlati kurzusaink: földsugárzás mérés, energia átadási módszerek, energia blokkok feloldása, gerinc- és ízületkezelési módszerek (több mint száz fogás), lelki súlyok letétele, érzelmeik és gondolataik irányítása, lelkierő megerősítése, mágikus kisugárzás és ellenállás fejlesztése, szellemi felismerések foghatóvá tétele.

Fellebben a „hét fátyol”, lényünk csodái tárulnak elénk, és lehetőség nyílik arra, hogy ne a körülményeink befolyásoljanak bennünket, hanem mi befolyásoljuk a körülményeinket. Megtanuljuk, használni titokzatos adottságainkat, képesek leszünk megvédeni magunkat az olykor tudatlanságból eredő gondjaink, testi-, lelki és szellemi betegségek szövevényétől.

A Tanár úr szeretettel vezeti be azokba a világokba, amelyek tudatosulásával és tudatosításával elérte a hozzá forduló százezrek csodálatos gyógyulásait és az egyének személyiségének megerősödését, tudatosodását, immáron több mint huszonöt éve.
Minden tisztelt érdeklődőt szeretettel várunk!

Tekintse meg a tervezett programunkat!

Az öntudatra ébredés iskolája - I-II. kurzus időpontja:
2015. október 10-11.

Szombat - vasárnap, 9:00 órai kezdettel - 17:00 óráig

Helyszín:
Hotel Mercure Budapest Buda – Mátyás terem (földszint)
H-1013 Budapest (I. kerület), Krisztina krt. 41-43.

Forrás: www.matrixdrops.com